Tigerspring ca. 12 uger

I denne alder kan børnene nu fornemme glidende overgange. Dette kan f.eks. være skift i toneleje eller når din krop skifter stilling. Barnets opdager f.eks. når du rejser dig, eller bliver måske ked af det bare du lige skifter stilling.

Endnu engang vil man typisk opleve mere gråd, dårlig søvn, omklamring og ængstelighed.

Det er især ved dette spring mange forældre oplever det hele lidt hårdt fordi springene er kommet så tæt på hinanden.

Men hold ud, der kommer typisk ro på igen når barnet er mellem 12 og 15 uger, og så vil I igen opleve smil og godt humør.

Legetøj begynder at blive interessant. Så alt med lyde, lys m.m. er ofte et hit. Så ud over at disse perioder er hårde, så oplever man også tit små sjove episoder efterhånen som barnet bliver mere og mere opmærksomt.